AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman böceği görmek

Kahve falında apartman böceği görmek

Kahve falında apartman böceği görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yolunda devam edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük destek vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında apartman böceği gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Kahve falında apartman böceği görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Kahve falında lüks apartman görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında apartmana bakmak hak ve din yolunu bırakacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir apartman görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanda kaybolmak derdin ve sıkıntının biteceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman süpürmek variyetinin her geçen gün artacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir