AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman süpürmek

Kahve falında apartman süpürmek

Kahve falında apartman süpürmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında apartman süpürmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında apartman süpürmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanı süpürmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında apartmandan atlamak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında apartman temeli görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman sahibi olmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş apartman görmek işlerinin ağırlaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman daireleri görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir