AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına hırka vermek

Kahve falında başkasına hırka vermek

Kahve falında başkasına hırka vermek insanlar arasında barışın sağlanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, işlerindeki karın artacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına hırka vermek gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek küslerin ve dargınların barışacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli hırka görmek paraya ve mala kavuşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında gri hırka görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek hırkası görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında turuncu hırka görmek mevkie edineceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket hırka görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hırkasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir