AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek hırkası almak

Kahve falında bebek hırkası almak

Kahve falında bebek hırkası almak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, birikiminin artacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında bebek hırkası almak gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Kahve falında mavi bebek hırkası görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek hırkası almak afiyete ereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bebek hırkası görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında bebek hırkası görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek hırkası örmek büyük fırsatların kapısını açacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski hırka görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah hırka almak yüzünün de yerlere düşeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yırtık hırka görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir