AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hırka görmek

Kahve falında eski hırka görmek

Kahve falında eski hırka görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, ticaretinin açılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski hırka gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında eski hırka görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski hırka giymek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Kahve falında siyah hırka almak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sarı hırka görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sökülmüş hırka görmek ticaretinin genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hırkasını giymek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir