AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün hırka giymek

Kahve falında yün hırka giymek

Kahve falında yün hırka giymek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sağlığın da bozulacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, hep dua edeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında yün hırka giymek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yün hırka görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yün hırka görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, dirliğin bozulabileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hırka giymek saygın ve ünlü biri olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hırkayı ters giymek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir