AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk hırka görmek

Kahve falında mor renk hırka görmek

Kahve falında mor renk hırka görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında mor renk hırka gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında mor renk hırka görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli hırka görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri renk hırka görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk hırka görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir