AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik kararı almak

Kahve falında evlilik kararı almak

Kahve falında evlilik kararı almak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında evlilik kararı almak gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında evliliğe karar vermek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik kararı almak elinin bolluğa kavuşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik kararı vermek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşınmaya karar vermek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hava kararması görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni şeyler deneneceğine yorulur.

Kahve falında mahkeme kararı görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı kararmış görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir