AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik kararı vermek

Kahve falında evlilik kararı vermek

Kahve falında evlilik kararı vermek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evlilik kararı vermek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında evliliğe karar vermek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik kararı almak kolaylık elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik kararı vermek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında araba almaya karar vermek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında kararmış altın bilezik görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir