AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliliğe karar vermek

Kahve falında evliliğe karar vermek

Kahve falında evliliğe karar vermek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, onun her zaman başında olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Kahve falında evliliğe karar vermek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında evliliğe karar vermek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işarettir.

Kahve falında evlilik kararı almak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik kararı vermek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kararmış muz görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında boşanmaya karar vermek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılma kararı almak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir