AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında boşanma kararı görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına inanılır.

Kahve falında boşanma kararı vermek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanmaya karar vermek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında eşinden boşanmayı istemek beddua ve ah alacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir