AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkeme kararı görmek

Kahve falında mahkeme kararı görmek

Kahve falında mahkeme kararı görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kararı gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında mahkeme kararı görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kararmış altın görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik kararı almak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kötü yola sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış yüz görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev almaya karar vermek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi kararmış görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrılma kararı almak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında evlenme kararı almak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir