AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış muz görmek

Kahve falında kararmış muz görmek

Kahve falında kararmış muz görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kararmış muz gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında kararmış muz görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında araba almaya karar vermek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Kahve falında evlenmeye karar vermek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kararmış gümüş görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kararsız olduğunu görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına inanılır.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir