AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında kararmış gümüş görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kararmış yüzük görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün kararmasını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine yorulur.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek lüks içinde olacağına, barış için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında kararmış insan görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin kararmasını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir