AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılma kararı almak

Kahve falında ayrılma kararı almak

Kahve falında ayrılma kararı almak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında ayrılma kararı almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek canının ve malının garantide olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrılık kararı almak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılma kararı almak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında boşanma kararı vermek güzel ameller işleyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kararmış görmek belalara denk gelmeyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış yüz görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev almaya karar vermek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mahkeme kararı görmek büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir