AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli ve hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında evli ve hamile görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında evli ve hamile olmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, şansının geri döneceğine inanılır.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işarettir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir