AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak geleceğinizin güzel olacağına, bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek başarılı işlere imza atılacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek verdiği sözleri tutacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek harcama gücünün artacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek rızık bolluğu içinde olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir