AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bayanı hamile görmek

Kahve falında evli bayanı hamile görmek

Kahve falında evli bayanı hamile görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ilerleyemeyeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında evli bayanı hamile gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında evli bayanla evlenmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bayan görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bayanın evlendiğini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir bayanla öpüşmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Kahve falında evli bir bayanı görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir