AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli ve hamile olmak

Kahve falında evli ve hamile olmak

Kahve falında evli ve hamile olmak atılan adımların başarıya çıkacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, rızkının azalacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini geliştireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evli ve hamile olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında evli olup hamile olduğunu görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli ve hamile görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek işveren pozisyonuna geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evli birinin hamile olduğunu görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir