AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek karasızlık yaşayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek maaşının artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına inanılır.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek ona mutluluk getireceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında evli olup hamile olduğunu görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir