AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli ve hamile görmek

Kahve falında evli ve hamile görmek

Kahve falında evli ve hamile görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, hayır duaları alınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kişinin muradına ereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Kahve falında evli ve hamile gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Kahve falında evli olmadan hamile olduğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli ve hamile görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir