AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmana çıkmak

Kahve falında apartmana çıkmak

Kahve falında apartmana çıkmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmana çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında apartmana çıkmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak çok rahat bir döneme girileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak bir sebeple çok zorlanacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında apartman çıkmak yükseleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir