AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, evliliğinde mutlu olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak tecrübe sahibi olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak borçlarının azalacağına, sevinç dolu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek güçten düşeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir