AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman tepesine çıkmak

Kahve falında apartman tepesine çıkmak

Kahve falında apartman tepesine çıkmak bol kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bütçesinin daralacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak onlar adına aç insanları doyuracağına, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman çıkmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulur.

Kahve falında apartmana çıkmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir