AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartman çıkmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet eder.

Kahve falında apartmana çıkmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak hastalıklarını yeneceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir