AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak zor ve stresli günler geçireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kavgaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında apartmana çıkmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında apartman çıkmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir