AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman çıkmak

Kahve falında apartman çıkmak

Kahve falında apartman çıkmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında apartman çıkmak gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak bol kazanç getireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak ömür boyu başarılı olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmana çıkmak korkularının yok olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir