AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman merdiveni çıkmak

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak elinin sıkışacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir