AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık mezara düşmek

Kahve falında açık mezara düşmek

Kahve falında açık mezara düşmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık mezara düşmek gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında açık mezara düşmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulur.

Kahve falında mezarı açık görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar açık görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açık görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek gönlünce bir hayat süreceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığı açık görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir