AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, işlerinin rast gideceğine, makam ve rızık sağlayacağına, can sıkıcı haberler almaya, özlem gidereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık mezara düşmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet eder.

Kahve falında mezarı açık görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında açık bebek mezarı görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar açık görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir