AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, işlerin aksamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek apartman görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak böylece hayatından memnun olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir