AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli değilken hamile kalmak

Kahve falında evli değilken hamile kalmak

Kahve falında evli değilken hamile kalmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, güç ve para kaybedeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birinin hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, garanti olacak makama oturacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadini hamile görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir