AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ikiz hamile görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanı hamile görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir