AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile değilken doğum yapmak

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir bebek sahibi olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek adaletin geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmak doğum yapmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ve doğum yapmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir