AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, iş hayatında başarılı olmaya, endişe ettiği işlerin son bulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işaret eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir