AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadını hamile görmek

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, her zaman haklının yanında olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek mal mülk kazanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek kem gözlere gelineceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek helal ekmek yeneceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak büyük özgüven kazanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak sahip olduklarının da çoğalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir