AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek elini tutmak

Kahve falında bir erkek elini tutmak

Kahve falında bir erkek elini tutmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek elini tutmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek elini tutmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir erkeğin elini tutmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin elini tutmak işinde profesyonel kimse olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek eli tutmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun elini tutmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir