AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi elinde tutmak

Kahve falında güneşi elinde tutmak

Kahve falında güneşi elinde tutmak kötülüklere gözünü kapatmaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşi elinde tutmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında güneşi elinde tutmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında güneşi tutmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşi eline almak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde güneş görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker eli tutmak sevdiği insanların olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin elini tutmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir