AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadını öpmek

Kahve falında evli bir kadını öpmek

Kahve falında evli bir kadını öpmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında evli bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında evli kadın öpmek onlara sanat öğreteceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadını öpmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli adamı öpmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli erkeği öpmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında evli birini öpmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında evli kadını gelin görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek asosyal bir insan haline geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet eder.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir