AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadına görücü gelmek

Kahve falında evli kadına görücü gelmek

Kahve falında evli kadına görücü gelmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, eksiği kendinde bulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek hak yoluna döneceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında görücü gelmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir