AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli erkeği öpmek

Kahve falında evli erkeği öpmek

Kahve falında evli erkeği öpmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, desteksiz kalacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli erkeği öpmek gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Kahve falında evli erkeği öpmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında evli kadın öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, üzücü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında evli birini öpmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında evli adamı öpmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadını öpmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalettir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, büyük borçlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkekle evli olmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir