AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadın öpmek

Kahve falında evli kadın öpmek

Kahve falında evli kadın öpmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarını çözebileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadın öpmek gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında evli kadın öpmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadını öpmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalettir.

Kahve falında evli erkeği öpmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli birini öpmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evli adamı öpmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir