AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birini öpmek

Kahve falında evli birini öpmek

Kahve falında evli birini öpmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birini öpmek gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında evli erkeği öpmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli adamı öpmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında evli birini öpmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadını öpmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadın öpmek endişelerini silip atacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evliyken aldatılmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evli birinin beyaz gelinlik giymek işsizin iş bulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir