AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli adamı öpmek

Kahve falında evli adamı öpmek

Kahve falında evli adamı öpmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, isteklerinin erteleneceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evli adamı öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında evli adamı öpmek önemli işler yapacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek sorunlarının günden güne azalacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında evli bir adamı görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı öpmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamı öpmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir