AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadını gelin görmek

Kahve falında evli kadını gelin görmek

Kahve falında evli kadını gelin görmek çok zor bir duruma düşeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadını gelin gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında evli kadının gelin olmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadını gelin görmek elindeki malların gideceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında evliyken gelin olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında evli gelin görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyken gelin olmak gelişmelerin olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin gelin olduğunu görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir