AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yeni işlere atılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek vaaz ve nasihate, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak verimliliğinin de artacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çıkarmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir