AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, onlara hayrının dokunacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir