AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, beddua ve ah alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek birlikte çeşitli işlere girileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir