AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlere tepeden bakmak

Kahve falında evlere tepeden bakmak

Kahve falında evlere tepeden bakmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet eder.

Kahve falında evlere tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Kahve falında evlere tepeden bakmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında şehre tepeden bakmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak sıkıntıya düşeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tepeden şehre bakmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Kahve falında denize tepeden bakmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir