AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden şehre bakmak

Kahve falında tepeden şehre bakmak

Kahve falında tepeden şehre bakmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dertlerin sona ereceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, hasta ve zor geçireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden şehre bakmak gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Kahve falında tepeden şehre bakmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Kahve falında şehre tepeden bakmak maddi gücünün artacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tepeden bakmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir